fbpx

ANIL CHOPRA

Medium in Rotterdam | Anil Chopra

Bent u op zoek naar een Paragnost-medium.com/medium/">medium in Rotterdam? Bijvoorbeeld als uw relatie tussen u en een ander aan het verminderen is. Het zal u dan goed doen om dit te herstellen. Dit kunt u doen met behulp van een betrouwbare medium en Paragnost Paragnost-medium.com/anil-chopra/">Anil Chopra.

Waarom Anil Chopra?

  • Een rechtstreekse verbinding;
  • Iedere dag bereikbaar;
  • Veel ervaring op paranormaal gebied;
  • Altijd een hoogwaardig en professioneel consult;
  • Betrouwbare en goede communicatie;
  • Altijd persoonlijke communicatie met Anil;
  • Betrouwbare website voorzien van SSL certificaat.

 

Neem contact op met Anil voor een kennismakingsgesprek of meer informatie. 

Hoe werkt het?

U hebt altijd als eerste een telefonisch consult met Anil. Als u na dit consult met Anil in zee gaat, start hij de behandeling door middel van een fotoanalyse. Indien het om een liefdesrelatie gaat, onderzoekt hij aan de hand van deze foto of er nog gevoelens bij beide personen zitten. Zijn er nog gevoelens bij beide personen? Dan start Anil zijn relatiebehandeling om u te helpen aan het herstel van uw relatie. Anil maakt tijdens zijn behandelingen gebruik van Paragnost-medium.com/witte-magie/">witte magie.

Relatieherstel

Bij relatieherstel wordt eerst de negatieve energie bij u en uw partner weggehaald. Vervolgens brengt Anil er positieve energie voor in de plaats. Hierna voert Anil een bijzonder ritueel uit. Hierdoor wordt de hernieuwde, positieve energie van u en uw partner weer bij elkaar gebracht. Dit is het uiteindelijke relatieherstel waar veel voordelen aan vast zitten. Anil is de enige paragnost in Nederland en België met referenties met foto’s, een teken van vertrouwen en betrouwbaarheid.

De consults met Anil vinden altijd telefonisch of via Skype plaats. Het telefonische consult is vanaf €50 (voor 30 minuten). De gemiddelde duur van een consult is ongeveer 30 minuten. U kunt hier alle prijzen bekijken.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u in behandeling bij Anil Chopra? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen. Dit kan ook als u meer informatie wilt hebben. Dit kan door een whatsapp bericht te sturen. Anil is bereikbaar op: +31630073488. Naast Rotterdam is Anil ook werkzaam als medium in Amterdam of andere steden in Nederland.

Veelgestelde vragen

Wat is een medium?

Een medium, ook wel paragnost genoemd, is een persoon die helderziend, helderhorend, heldervoelend of helderruikend is. Een of meerdere zintuigen zijn bijzonder verscherpt, waardoor het medium als doorgeefluik kan fungeren. Het medium kan boodschappen vanuit de onzichtbare wereld doorgeven, de wereld waar de geest van een overleden persoon doorleeft. Via het medium kunt u dus contact leggen met een overleden dierbare.

Wat zijn de kosten van een consult?

De kosten van een consult hangen af van het tijdstip, de duur en de manier van consulteren. Een telefonisch consult kan doordeweeks tussen 08:00 en 15:00 uur geboekt worden, maar ook in het weekend en na 17:00 uur. Dit consult betreft een persoonlijk consult. Een telefonisch consult is mogelijk vanaf € 50,-. Voor de precieze kosten kunt u de consulten & prijzen pagina bekijken.

Is een medium betrouwbaar?

Als medium heb ik altijd goed contact met zowel gidsen als begeleiders. Ik werk door middel van foto’s dan wel namen. Door deze te zien lukt het mij altijd contact te leggen met de overledene. Nadat ik mijzelf in een trance gebracht heb kan ik boodschappen vanuit de overledene door communiceren. Bekijk gerust mijn referenties pagina voor verhalen van mensen die bij mij op consult zijn geweest.

Kom ik altijd met een overleden dierbare in contact?

Hoewel ik altijd contact weet te leggen met een overledene, kan ik verder geen toezeggingen doen over het verloop van een consult. Ik kom altijd in contact, maar niet gegarandeerd met de overledene met wie jij in contact hoopt te komen. Ook heb ik geen zeggenschap over de inhoud van de boodschap die doorgegeven wordt, ik ben als medium enkel het doorgeefluik.

NEEM CONTACT OP

REFERENTIES