fbpx

ANIL CHOPRA

Behandelingen

Anil,  kan behandelingen  voor u uitvoeren om uw doel met succes te bereiken, bijvoorbeeld het herstellen van een liefdesrelatie, maar ook zakelijk kan Anil als Paragnost het één en ander voor u betekenen.

Privé | Gezondheid | Financieel

Welke behandeling kan Anil onder meer voor u uitvoeren om uw doel met succes te bereiken?

Het herstellen van een verbroken liefdesrelatie.

Door deze behandeling wordt een liefdesrelatie tussen twee personen die om bepaalde reden is verbroken weer hersteld, ongeacht de duur van de relatie. De voorwaarde is dat beide personen nog van elkaar houden. Indien dit al dan niet het geval is wordt dit uitgemaakt tijdens een vooronderzoek. Vereiste benodigdheden zijn foto’s van beiden personen, of een handschrift. Als u hierover niet beschikt moet u een nauwkeurig persoonsbeschrijving van beide (ex)partners verschaffen.

Het vinden van een geschikte partner.

Deze behandeling is bedoeld voor mensen die alleen zijn en graag een geschikte partner willen ontmoeten. U zult hierdoor de kracht en de juiste uitstraling krijgen waarmee u de juiste mensen zult leren kennen. Indien u voldoende onder de mensen komt is succes bij deze behandeling verzekerd. U wordt door iedereen veel meer geapprecieerd en erkend. Voor deze behandeling is een foto of handschrift nodig van de persoon die een nieuwe partner wil leren kennen.

Relatie verbetering met bepaalde personen.

Door deze behandeling zal een relatie tussen twee mensen worden verbeterd. De relatie zal dieper, hechter, gevoeliger en intiemer worden. Deze behandeling wordt zowel uitgevoerd voor twee mensen die nog geen liefdesrelatie met elkaar hebben, dan wel een andere relatie dan hebben(bijv. familie, vriend(in), zakenrelatie, enz.). Een foto of handschrift van beide personen is noodzakelijk om deze behandeling met succes uit te voeren.

Algemene verbetering van de van de financiële situatie.

Deze behandeling word uitgevoerd voor de algemene verbetering van uw financiële situatie. U zult positieve kracht en medewerking vinden bij andere mensen, bedrijven of instellingen die uw financiële problemen daadwerkelijk verbeteren of zelfs oplossen.

Oplossen van gerechtelijke problemen.

Deze behandeling wordt uitgevoerd wanneer men is verwikkeld in een gerechtelijke procedure (zakelijk of privé) of wanneer men in aanraking is geweest met politie of justitie. U zult meer medewerking en kracht verkrijgen waardoor u zaak tot een goed einde en een positief resultaat zal komen. In een vooronderzoek wordt bekeken in welke mate uw zaak met deze behandeling geholpen kan worden. Het vereiste materiaal is een foto of handschrift van de persoon in kwestie. Tevens is uitleg over de zaak zelf noodzakelijk.

Het halen van het rijbewijs, testen en/of examens.

Door deze behandeling zal een negatieve faalangst verdwijnen en zal verder voldoende geluk en kracht worden aangetrokken. Waardoor u zult slagen voor het examen en het behalen van het rijbewijs. Voor schooltesten/examens is een vooronderzoek vereist om te kijken of deze behandeling haalbaar is voor de specifieke test of examen. Het materiaal wat nodig is om dit te kunnen uitvoeren is een foto of handschrift van de persoon in kwestie en een beschrijving van de test of examen die moet worden afgelegd.

Bescherming tegen vijanden of vijandigheden.

Deze behandeling biedt bescherming tegen bekende en onbekende vijanden. Tevens zorgt deze behandeling dat men verder gevrijwaard blijft tegen welke vorm van vijandigheden die schade kan berokkenen. Ook in de handel biedt dergelijke bescherming hele goede resultaten, vooral wanneer men het hard te verduren heeft van de concurrentie. Benodigdheden zijn een foto of handschrift van de persoon die beschermd dient te worden en eventueel de gegevens van een bepaalde vijand.