fbpx

ANIL CHOPRA

Relatieherstel door witte magie

Witte magie

Witte magie is een vorm van magie die ziet op het vormen van positieve energie. Witte magie gaat alleen om goede intenties en positiviteit. Een witte magie ritueel kan worden gebruikt om relaties te genezen en negativiteit die rondom personen hangt weg te halen. Zo kan de geest gereinigd worden en kunnen relaties worden hersteld. Relatieherstel door witte magie is daarom zeker mogelijk. Medium Anil Chopra helpt je hier graag bij. Zijn witte magie liefde spreuken hebben al menig koppel weer herenigd.

Wat kan witte magie voor je doen?

Bij een witte magie ritueel kunnen spreuken worden uitgesproken die jou of jouw relatie positief moeten beïnvloeden. Jouw verlangens en wensen komen daardoor naar boven en naar buiten de wereld in. Omdat ze uit jou vrijkomen, kunnen ze vervolgens gaan veranderen in iets echts. Een voorbeeld is het uitspreken van een liefdesspreuk waardoor jij aantrekkelijk wordt voor een andere persoon. Deze liefdesspreuken krijgen via witte magie een positieve werking en gaan invloed uitoefenen op de werkelijkheid.

Relatieherstel door witte magie

Werken aan relatieherstel door witte magie kan dan ook geheel vanuit jou komen. Je hebt geen toezegging van jouw geliefde nodig om met liefdesspreuken witte magie zijn werk te laten doen. Relatieherstel door witte magie werkt door negatieve energie weg te nemen, zodat er plaats wordt gemaakt voor positieve energie. De liefdesspreuken die met witte magie gevoed worden krijgen zo de ruimte om te groeien.

Over Anil Chopra

Anil Chopra is een ervaren medium en Paragnost die zich heeft gespecialiseerd in de behandeling van relaties. Tijdens zijn behandelingen probeert hij met witte magie angsten en obstakels binnen jullie relatie weg te nemen om zo aan relatieherstel te werken. Met behulp van een witte magie ritueel wordt alle negatieve energie die rond jullie hangt weggehaald. Anil is erg succesvol in relatieherstel door witte magie. Met zijn witte magie worden liefde spreuken werkelijkheid.

Daarnaast kun je altijd rekenen op Anil:

  • Iedere dag bereikbaar;
  • Veel ervaring op paranormaal gebied;
  • Altijd een hoogwaardig en professioneel consult;
  • Betrouwbare en goede communicatie;
  • Altijd persoonlijke contact met Anil.

Wat doet een medium?

Een medium is een persoon die mag communiceren met overleden personen. Ieder medium heeft zo zijn of haar eigen manier om te kunnen communiceren. De één kan het via Tarotkaarten, de ander via schrift (automatisch schrijven) of een foto of voorwerp van de overledene. Zoiets kies je niet, zoals krijg je als medium door. Maar er bestaan ook mediums die contact kunnen maken zonder daarvoor iets tastbaars nodig te hebben. Zij kunnen bijvoorbeeld de overledene via henzelf laten spreken. Daarvoor geeft de medium tijdelijk toestemming aan de overledene om in zijn of haar lichaam toe te treden. Dit uit zich dan in bijvoorbeeld een verandering in de stem en lichaamshouding van de overledene. Die laatste noemt men een trance medium, maar dit komt zelden voor.

Anil kan als medium communiceren via een foto van de overleden persoon waar contact mee gezocht wordt. Wil jij ook contact zoeken met een overleden persoon? En zoek je een Paragnost-medium.com/medium-rotterdam/">medium in Rotterdam of een Paragnost-medium.com/medium-amsterdam/">medium in Amsterdam, dan kun je bij Anil Chopra terecht.

Kan ik mijn relatie redden met witte magie?

Jazeker. Zolang jij gelooft dat negatieve energie vervangen kan worden door positieve energie (witte magie), kan jouw relatie gered worden met witte magie. En zolang de wens er diep vanbinnen echt zit om bij elkaar te blijven, hoef je die wens enkel in de vorm van liefdesspreuken via witte magie over te brengen op jouw geliefde. Dit gebeurt via een witte magie ritueel, waar Anil Chopra jou van begin tot eind in begeleidt. Meer weten? Hier vind je meer Paragnost-medium.com/faq/">antwoorden op vragen over Anil zijn werk.

Hoe werkt het witte magie ritueel?

Met behulp van een witte magie ritueel wordt alle negatieve energie die rond jou en je geliefde hangt weggehaald. Hierna is het zaak om door witte magie de liefde spreuken uit te spreken en hun weg te laten vinden naar jouw geliefde. Anil zet jouw liefde wensen kracht bij door deze de goede kant op te sturen en op te laden met witte magie. Dit kan plaatsvinden in een ruimte waar jij en je geliefde samen zijn geweest, zoals in huis of op kantoor, maar dit kan ook op afstand. Zo is Anil onder andere werkzaam als Helderziende Den Haag" href="https://anilparagnost-medium.com/Helderziende-den-haag/">Helderziende in Den Haag.

NEEM CONTACT OP