Witte magie is een vorm van magie die ziet op het vormen van positieve energie. Witte magie gaat alleen om goede intenties en positiviteit. Een witte magie ritueel kan worden gebruikt om relaties te genezen en negativiteit die rondom personen hangen weg te halen. Zo kan de geest gereinigd worden en kunnen relaties worden hersteld.

Wat kan witte magie voor je doen?

Bij een witte magie ritueel kunnen spreuken worden uitgesproken die jou of jouw relatie positief moeten beïnvloeden. Jouw verlangens en wensen komen daardoor naar boven en naar buiten de wereld in. Omdat ze uit jou vrijkomen kunnen ze vervolgens gaan veranderen in iets echts. Een voorbeeld is het uitspreken van een liefdesspreuk waardoor jij aantrekkelijk wordt voor een ander persoon.

Over Anil Chopra

Anil Chopra is een ervaren medium en paragnost die zich specialiseert in de behandeling van relaties. Tijdens zijn behandelingen probeert hij met angsten en obstakels binnen jullie relatie weg te nemen om zo aan relatieherstel te werken. Met behulp van een witte magie ritueel wordt alle negatieve energie die rond jullie hangt weggehaald.

Meer weten over witte magie?

Had je meer willen weten over witte magie? Of ben je geïnteresseerd geraakt in een behandeling van Anil Chopra? Neem dan even contact op. Als medium en paragnost die onder meer witte magie gebruikt in zijn werkwijze helpt Anil je graag verder.

Lieve mensen, door prive omstandigheden, zijn wij verlopig niet bereikbaar, alvast bedankt voor u  begrip ! tot later!

Lieve mensen, door prive omstandigheden, zijn wij verlopig niet bereikbaar, alvast bedankt voor u  begrip ! tot later!