fbpx

ANIL CHOPRA

Medium in Amsterdam | Anil Chopra

Wilt u in therapie bij een medium in Amsterdam? Neem dan vandaag nog contact op met Anil Chopra. Anil is Helderziende en heeft zijn werk gespecialiseerd in liefde en relaties. Via de paranormale weg begeleidt hij u bij het vinden van de oorzaak van een probleem.

Waarom Anil Chopra als medium in Amsterdam?

  • Een rechtstreekse verbinding;
  • Iedere dag bereikbaar;
  • Veel ervaring op paranormaal gebied;
  • Altijd een hoogwaardig en professioneel consult;
  • Betrouwbare en goede communicatie;
  • Altijd persoonlijke communicatie met Anil.

 

Neem contact op met Anil voor een kennismakingsgesprek of voor meer informatie.

De werkwijze van Anil

Voordat Anil met zijn daadwerkelijke werk als Paragnost kan beginnen, doet hij een fotoanalyse. Op deze manier onderzoekt hij aan de hand van een foto of er bij beide personen nog gevoelens zitten. Indien dit het geval is, wordt de behandeling gestart.

Tijdens de behandeling wordt alle negatieve energie bij u en uw partner weggehaald. Vervolgens plaatst hij er positieve energie voor terug. Deze twee positieve energieën worden, door middel van een ritueel, weer samengebracht.

De mogelijkheden bij Anil

Anil heeft al jaren ervaring als Paragnost. De consults met Anil zijn telefonisch of via Skype. Dit is de hele week mogelijk, van maandag tot en met zondag. Het kennismakings gesprek is €50.

Het verdere behandelingstraject is per persoon verschillend en zal met Anil worden afgesproken na de kennismaking.  Een consult duurt gemiddeld één uur.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van relatieherstel bij Anil Chopra als medium in Amsterdam? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen. Uw aanvraag wordt vaak nog op dezelfde dag behandeld. Naast Amsterdam is Anil ook werkzaam als Paragnost-medium.com/medium-rotterdam/">Medium in Rotterdam en overige steden in Nederland

Veelgestelde vragen

Wat is een medium?

Een Paragnost-medium.com/medium/">medium, ook wel paragnost genoemd, is een persoon die helderziend, helderhorend, heldervoelend of helderruikend is. Een of meerdere zintuigen zijn bijzonder verscherpt, waardoor het medium als doorgeefluik kan fungeren. Het medium kan boodschappen vanuit de onzichtbare wereld doorgeven, de wereld waar de geest van een overleden persoon doorleeft. Via het medium kunt u dus contact leggen met een overleden dierbare.

Wat zijn de kosten van een consult?

De kosten van een consult hangen af van het tijdstip, de duur en de manier van consulteren. Een telefonisch consult kan doordeweeks tussen 08:00 en 15:00 uur geboekt worden, maar ook in het weekend en na 17:00 uur. Dit consult betreft een persoonlijk consult. Een telefonisch consult is mogelijk vanaf € 50,-. Voor de precieze kosten kunt u de consulten & prijzen pagina bekijken.

Is een medium betrouwbaar?

Als medium heb ik altijd goed contact met zowel gidsen als begeleiders. Ik werk door middel van foto’s dan wel namen. Door deze te zien lukt het mij altijd contact te leggen met de overledene. Nadat ik mijzelf in een trance gebracht heb kan ik boodschappen vanuit de overledene door communiceren. Bekijk gerust mijn referenties pagina voor verhalen van mensen die bij mij op consult zijn geweest.

Kom ik altijd met een overleden dierbare in contact?

Hoewel ik altijd contact weet te leggen met een overledene, kan ik verder geen toezeggingen doen over het verloop van een consult. Ik kom altijd in contact, maar niet gegarandeerd met de overledene met wie jij in contact hoopt te komen. Ook heb ik geen zeggenschap over de inhoud van de boodschap die doorgegeven wordt, ik ben als medium enkel het doorgeefluik.

NEEM CONTACT OP

REFERENTIES