Helderziende in Rotterdam: Anil Chopra

Is uw relatie niet meer zoals hij was? En wilt u daar graag iets aan veranderen? Dan bent u bij Anil aan het juiste adres. Hij heeft zich in zijn werk gespecialiseerd in de liefde en in relaties. Dit gaat om liefdesrelaties, maar ook om andere relaties: zoals bijvoorbeeld een werkrelatie. Via de paranormale weg begeleidt hij u bij het vinden van de juiste oorzaak van het probleem. Hij is een paragnost en een medium. Deze helderziende werkt in Rotterdam en omstreken. Het weghalen van angsten en blokkades staan bij zijn behandeling centraal. Dit doet hij in combinatie met de wijsheden uit het oosten en met respect voor ieder mens. Alles wat hij doet, doet hij om u te helpen. Daarnaast doet hij dit met al meer dan 21 jaar ervaring. Herstel uw relatie met een behandeling van Anil Chopra.

Een consult met Anil Chopra

Een consult met Anil Chopra kan zowel telefonisch als via skype plaatsvinden. Dit kan de hele week van maandag tot en met zondag. Een eerste kennismakingsconsult met Anil is altijd gratis. Stel dan vooraf een vragenlijst op. Zo weet u zeker dat al uw vragen beantwoord worden. Vervolgens kunt u een consult aanvragen. De gemiddelde duur van een consult is één uur. Indien u kiest voor relatieherstel, betaalt u enkel opstartkosten en de rest betaalt u pas na resultaat. Ervaar zelf het gemak en plezier van een online consult bij Anil Chopra.

Relatieherstel door Anil

Als het om een liefdesrelatie gaat, start Anil met een fotoanalyse alvorens hij daadwerkelijk met zijn werk als helderziende begint. Hij onderzoekt aan de hand van deze fotoanalyse of er bij de beide personen nog gevoelens zitten. Als dit het geval is, wordt de behandeling gestart. Eerst wordt de negatieve energie bij u en uw partner weggehaald. Daarna wordt er positieve energie voor in de plaats gebracht. Door middel van een ritueel worden vervolgens deze twee positieve energieën weer samengebracht. Wilt u meer informatie over de werkwijze van deze helderziende uit Rotterdam? Dit kunt u vinden onder het kopje ‘werkwijze’. Alle behandelingen van Anil Chopra worden discreet behandeld.

Neem vrijblijvend contact op!

Wilt u meer weten over Anil Chopra: helderziende in Rotterdam? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden van relatieherstel? Neem dan vrijblijvend contact op door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Anil beantwoordt de mail vaak nog op dezelfde dag.

Lieve mensen, door prive omstandigheden, zijn wij verlopig niet bereikbaar, alvast bedankt voor u  begrip ! tot later!

Lieve mensen, door prive omstandigheden, zijn wij verlopig niet bereikbaar, alvast bedankt voor u  begrip ! tot later!