Helderziende in Amsterdam: Anil Chopra

Anil Chopra is een betrouwbare paragnost en een medium. Deze helderziende werkt in Amsterdam en omstreken. Anil heeft zich in zijn werk gespecialiseerd in de liefde en in relaties. Dit gaat om liefdesrelaties, maar ook om andere relaties: zoals bijvoorbeeld een werkrelatie. Via de paranormale weg begeleidt hij u bij het vinden van de juiste oorzaak van een probleem. Bij zijn behandeling staat het weghalen van angsten en blokkades centraal. Dit doet hij in combinatie met de wijsheden uit het oosten en met respect voor ieder mens. Alles wat hij doet, doet hij om u te helpen en dat doet hij met al meer dan 21 jaar ervaring. Het werk van Anil is uw oplossing.

De werkwijze bij relatieherstel door Anil

Anil start eerst met een fotoanalyse alvorens hij daadwerkelijk met zijn werk als helderziende kan beginnen. Als het gaat om een liefdesrelatie, onderzoekt hij aan de hand van deze analyse of er bij de beide personen nog gevoelens zitten. Indien dit het geval is wordt de behandeling gestart. Tijdens deze behandeling wordt eerst alle negatieve energie bij u en uw partner weggehaald. Vervolgens wordt er positieve energie voor in de plaats gebracht. Deze twee positieve energieën worden vervolgens, door middel van een ritueel, weer samengebracht. U kunt onder het kopje ‘werkwijze’ meer informatie over de werkwijze van deze helderziende uit Amsterdam vinden. Alle behandelingen van Anil Chopra worden discreet behandeld.

De mogelijkheden bij Anil Chopra

Een consult met Anil Chopra kan zowel telefonisch als via skype plaatsvinden. Dit kan de hele week van maandag tot en met zondag. Een eerste kennismakingsconsult met Anil is altijd gratis. U wordt aangeraden om hierbij vooraf een vragenlijst op te stellen. Zo weet u na de kennismaking zeker dat al uw vragen beantwoord zijn. Vervolgens kunt u een consult aanvragen. De gemiddelde duur van een consult is één uur. Indien u kiest voor relatieherstel, betaalt u enkel opstartkosten en de rest betaalt u pas na resultaat. Ervaar zelf het gemak en plezier van een online consult bij Anil Chopra.

Neem vrijblijvend contact op!

Wilt u meer weten over deze helderziende in Amsterdam: Anil Chopra? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden van relatieherstel? Neem dan vrijblijvend contact op door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Anil beantwoordt de mail vaak nog op dezelfde dag.

Lieve mensen, door prive omstandigheden, zijn wij verlopig niet bereikbaar, alvast bedankt voor u  begrip ! tot later!

Lieve mensen, door prive omstandigheden, zijn wij verlopig niet bereikbaar, alvast bedankt voor u  begrip ! tot later!