Laat medium Anil Chopra in Rotterdam uw relatie herstellen

Merkt u dat de relatie tussen u en een ander aan het verminderen is? Dan is het wellicht een goed idee om een behandeling bij medium en paragnost Anil Chopra te starten. Hij kan ervoor zorgen dat de relatie tussen u en die persoon wordt verbeterd. Het is mogelijk om eerst een kennismakingsgesprek met Anil aan te vragen. Als u na deze kennismaking met Anil in zee gaan, start hij de behandeling met een fotoanalyse. Hiermee onderzoekt hij of er, in het geval van een liefdesrelatie, nog bij beide personen gevoelens zitten. Is dit het geval? Dan start deze medium in Rotterdam zijn relatieherstel.

Over Anil Chopra

Anil Chopra heeft zich in zijn werk als paragnost en medium gespecialiseerd in relaties en in de liefde. Via de paranormale weg helpt hij u bij het vinden van de juiste oorzaak van het relatieprobleem. Hierbij staat het weghalen van angsten en blokkades centraal. Dit doet hij met al meer dan 21 jaar ervaring en altijd met respect voor ieder mens. Anil Chopra is er voor u om uw relatie te herstellen met de wijsheden uit het oosten.

Anil Chopra bij relatieherstel

Bij relatieherstel wordt eerst de negatieve energie bij u en uw partner weggehaald. Vervolgens brengt Anil er positieve energie voor in de plaats. Aan de hand van een bijzonder ritueel worden deze twee positieve energieën vervolgens weer bij elkaar gebracht. Dit gaat uiteindelijk zorgen voor de relatieherstel. Meer informatie hierover kunt u vinden onder het kopje ‘werkwijze’. Alle behandelingen worden discreet behandeld. Een consult met Anil kan van maandag tot en met vrijdag, zowel via skype als telefonisch, plaatsvinden. Een eerste kennismakingsconsult met Anil is altijd gratis. Indien u kiest voor relatieherstel, betaalt u enkel opstartkosten en de rest betaalt u pas na resultaat. De gemiddelde duur van een consult is één uur. Ervaar het gemak en plezier van een online consult.

Neem vrijblijvend contact op!

Wilt u meer weten over deze medium in Rotterdam? Of wilt u meer weten over relatieherstel via de paranormale weg? Neem dan vrijblijvend contact op met Anil Chopra door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Anil beantwoordt de mail vaak nog op dezelfde dag.

Lieve mensen, door prive omstandigheden, zijn wij verlopig niet bereikbaar, alvast bedankt voor u  begrip ! tot later!

Lieve mensen, door prive omstandigheden, zijn wij verlopig niet bereikbaar, alvast bedankt voor u  begrip ! tot later!