fbpx

ANIL CHOPRA

Groet,Hemmo

Anil, Vorig jaar november ben ik bij je geweest voor relatieherstel. Maar je vertelde me niet wat ik wilde horen. Ik wilde namelijk weten of je kon bewerkstelligen dat de relatie tussen mij en mijn vriendin weer goed kwam. Je zei dat zij niet de vrouw was, waarmee ik oud zou worden en dat je wel iets kon doen zodat zij terug kwam, maar dat was niet voor lange duur. Je voorspelde mij dat binnen een jaar een andere vrouw in mij leven zou komen, die de ware zou zijn. Ik was zo van mijn stuk van het slechte nieuws over mijn toenmalige vriendin, dat het laatste wat zei nauwelijks tot mij doordrong.Maar Anil, 4 maanden geleden ben ik inderdaad een geweldige vrouw tegengekomen. Het klikt zo goed tussen ons, dat wij van plan zijn om volgend jaar samen te gaan wonen. Dit is het goede nieuws dat ik je wilde vertellen.Anil, bedankt voor je goede adviezen. 

Rose

Er zijn altijd mensen die twijfelen of een Paragnost goed is of niet. In 2008 heb ik bij Anil een consult gehad. Wat hij vertelde, wilde ik eigenlijk niet geloven, maar alles is uitgekomen. Niets was onwaar! En nee, hij heeft geen voorspellingen gedaan die iedereen zou kunnen doen. Ik kan alleen zeggen tegen personen, je moet je wel openstellen. Zonder dat te doen, zal het consult ook niet goed zijn. Je geeft wat, je krijgt wat. 2 jaar later, weten ik en de vriendin waarmee ik was nog altijd de naam van Anil. Dat zegt wat! Anil is een bijzonder mens. Hopelijk beleven anderen dat net zo.

Ewa

Dank je wel Anil voor herstellen van mijn moeilijke relatie, en mijn vooruitgang in mijn zaken en dagelijks leven, ik ben heel dankbaar voor je goede begleiding, groet Ewa uit Amsterdam.

Jane

Een Foto en je stem. Wat dat allemaal teweeg kan brengen. Wat dat met je doet. Heel veel. En dit alles dankzij Anil. Hij kan je precies vertellen wat je in het verleden hebt  meegemaakt en wat de toekomst je zal brengen. Dit op een dusdanig manier waar ik waardering voor heb. hij is integer, luistert heel nauwkeurig naar je stem. hij straalt rust uit, vertrouwen, En deed iets met me. je gaat erover na denken en dan kom je tot de conclusie dat het klopt, Terwijl we elkaar nog nooit gezien hebben. Ik kan Anil dan ook echt aanbevelen voor iedereen of het nu Prive of voor je bedrijf is. Het is indrukwekkend wat het teweeg brengt. Jose

Italian Yoga teacher

Anil is a Sensitive man as Spiritual Coach and a good adviser for your career, he has the feeling about your way of life and helps you to make the right decision. Anil gave me support to plan my Future as a Yoga teacher.  Thankyou Anil.