fbpx

ANIL CHOPRA

Het medium in Amsterdam

Wat is nu precies een medium en wat kun je van mij verwachten.

Heel simpel gezegd is een medium een doorgeefluik. Een verbinding tussen de voor de meeste mensen onzichtbare wereld en de wereld die we bewust om ons heen zien en waarin we bewust leven. Met de onzichtbare wereld bedoel ik “De wereld waar de geest van de overleden mens leeft”. Het lichaam gaat dood, maar de geest leeft verder. Een medium kan contact leggen met de geest van de overleden persoon.

Misschien heeft u nog vragen aan een overleden dierbare. Vaak blijven we achter met nog zoveel vragen. Het is heel fijn wanneer we daar nog een antwoord op kunnen krijgen. Het geeft heel veel steun en vertrouwen om te weten dat diegene er nog is, alleen op een andere manier. U kunt dus nog wel contact hebben, maar dan wel via een doorgeefluik: een medium die contact kan leggen me de onzichtbare wereld en boodschappen ontvangt en weet te vertalen.

Ik heb goed contact met mijn gidsen en begeleiders, dus als ik de foto gezien heb, is er normaal al gelijk contact met de overledene (als u geen foto heeft dan kan er ook via de naam gewerkt worden). Ik werk in trance en geef de overleden persoon de gelegenheid om door mij heen te praten.

Ik begin dan eerst met een aantal kenmerken te vertellen over de persoon, die ik doorkrijg van de persoon zelf waarmee we contact zoeken. Daarin zult u hem of haar herkennen en zo weet u zeker dat de juiste persoon bij me is. Daarna geef ik door wat hij of zij verder verteld, automatisch worden hiermee uw vragen ook grotendeels beantwoord (dit weet ik uit ervaring). Als u na mijn verhaal nog vragen hebt aan de overledene, of nog iets over uzelf wilt weten, dan beantwoord ik uw vragen of geef het advies dat ik dan doorkrijg van mijn begeleiders.

NEEM CONTACT OP