holding hand

Consult & Prijzen

Wanneer je besloten hebt met Anil samen te werken, waarvoor dank, krijg je een kennismakingsconsult (15 minuten)

Telefonisch consult of per WhatsApp :

Je kunt per email een telefonisch consult aan vragen.
We spreken dan samen een tijd af waarop ik mag jou bellen voor een telefonisch consult, vergeet niet je telefoonnummer en de tijd te vermelden
in je email. De kosten zijn 50 euro (per 60 minuten.) over te maken op rekeningnummer NL29ABNA 054.14.48.315

E-MAIL CONSULT:

WIL JE EEN E-MAIL CONSULT MAAR HEB JE AANTAL BRANDENDE VRAGEN WAAR JE ANTWOORD OP WILT HEBBEN OF BEN JE NIET IN STAAT OM LANGS TE KOMEN? DAN IS EEN E-MAIL CONSULT EEN PRIMA OPLOSSING. JE KUNT KIEZEN UIT:

  • Liefde
  • Werk/carriëre
  • Familie/gezin


Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Stel je vraag en voeg een recente foto bij je e-mail. De foto wordt direct verwijderd na het consult. . Je krijgt binnen twee dagen antwoord op jouw vraag. Een consult per e-mail is € 30


PERSOONLIJK CONSULT

Ik begin een persoonlijk consult altijd met het invoelen van jouw energie om te kijken in welke levensfase jij nu zit, wat er op dit moment in jouw leven speelt. Dan komen vaak de antwoorden al naar boven op de vragen die jij hebt. Tevens kijk ik naar jouw aura en vertel welke kleuren er op dit moment de boventoon voeren en waarom. Je mag uiteraard alle vragen stellen die jij hebt en ik raad mensen altijd aan om van te voren een vragenlijst te maken. Gezien de hoeveelheid aan informatie die je krijgt, kosten 50 Euro, 60 minuten.


EEN GOED MEDIUM HAALT HET BESTE IN U ZELF NAAR BOVEN
Anil Chopra
Medium Amsterdam


PRIJS READING TELEFONISCH OF SKYPE:

Alle Telefonische en Skype consulten kosten 50 euro.
Tevens bel ik gratis naar vast en mobiel in Nederland

EEN CONSULT DUURT 1 UUR

WACHTTIJD CONSULT IN DE PRAKTIJK: 1 TOT 6 WEKEN
WACHTTIJD VOOR EEN TELEFONISCH OF SKYPECONSULT: 0-3 DAGEN


Wilt u een consult boeken? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of ga direct naar het CONTACTFORMULIER en laat je telefoonnummer achter, het liefst via WhatsApp. Vermeld daarin op welke dag en rond welke tijd u graag wilt.
Geef evt. een 2e dag en tijd als optie aan. Ik mail u dan z.s.m. terug!

TELEFONISCH OF VIA SKYPE

Een consult via Skype kan plaats vinden van maandag t/m zondag en kost op alle dagen 50 euro. Ervaar zelf het gemak en plezier van een consult/reading online.
U bespaart hiermee ook nog eens op reistijd en kosten. Steeds meer gingen u voor.......


Snel een consult?

Wil je snel een consult dan adviseer ik je om nu alvast je betaling te doen en een printscreen van je betaling mee te sturen. Je hebt grote kans dat ik je vandaag nog helpen kan.


CONSULT RESERVEREN

Maak 50 euro over op NL29ABNA 054.14.48.315
Vermeld daarbij uw naam zoals in uw email is genoemd.

Stuur tegelijker tijd ook een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of ga direct naar het CONTACTFORMULIER en laat je nummer achter, het liefst een WhatsApp nummer. Vermeld daarin uw naam en wanneer u het liefst uw consult wilt ontvangen. U hoort dan uiteraard zo spoedig mogelijk van mij. Mijn mails worden daglijks gelezen. Een on-line consult probeer ik altijd binnen 1 tot 3 dagen te realiseren.

SKYPE GRATIS DOWNLOADEN!!! www.skype.com


INVESTEREN IN JEZELF IS DE BESTE BELEGGING

Lieve mensen, door prive omstandigheden, zijn wij verlopig niet bereikbaar, alvast bedankt voor u  begrip ! tot later!

Lieve mensen, door prive omstandigheden, zijn wij verlopig niet bereikbaar, alvast bedankt voor u  begrip ! tot later!