Betrouwbare paragnost Anil Chopra

Anil Chopra is een betrouwbare paragnost en een medium. Hij heeft zich gespecialiseerd in de liefde en in relaties. Dit gaat naast liefdesrelaties, ook om andere relaties: zoals een werkrelatie. Via de paranormale weg begeleidt hij u bij het vinden van de juiste oorzaak van het probleem. Hij zet hierbij het weghalen van angsten en blokkades centraal. Dit doet hij in combinatie met de wijsheden uit het oosten en met respect voor ieder mens. Hij is er voor u om u te helpen en dat doet hij met al meer dan 21 jaar ervaring. Het werk van Anil is uw oplossing.

De werkwijze van deze betrouwbare paragnost bij relatieherstel

Voordat Anil daadwerkelijk met zijn werk als paragnost kan beginnen, start hij eerst met een fotoanalyse. Aan de hand van deze analyse onderzoekt hij, als het gaat om een liefdesrelatie, of er bij beide personen nog gevoelens zitten. Indien dit het geval is wordt de behandeling gestart. Tijdens deze behandeling wordt eerst alle negatieve energie bij u en uw partner weggehaald. Vervolgens wordt er positieve energie voor in de plaats gebracht. Deze twee positieve energieën worden vervolgens, door middel van een ritueel, weer bij elkaar gebracht. Meer informatie over de werkwijze van deze betrouwbare paragnost is te vinden onder het kopje ‘werkwijze’. Alle behandelingen van Anil Chopra worden discreet behandeld.

De mogelijkheden bij Anil Chopra

Een consult met deze betrouwbare paragnost kan zowel telefonisch als via skype plaatsvinden en kan van maandag tot en met zondag. Een eerste kennismakingsconsult met Anil is altijd gratis. Anil Chopra raad u hierbij aan om vooraf een vragenlijst op te stellen. Zo weet u na de kennismaking zeker dat al uw vragen beantwoord zijn. Vervolgens kunt u een consult aanvragen. De gemiddelde duur van een consult is één uur. Indien u kiest voor relatieherstel, betaalt u alleen opstart kosten en de rest pas na resultaat. Ervaar zelf het gemak en plezier van een online consult.

Neem vrijblijvend contact op!

Wilt u meer weten over deze betrouwbare paragnost Anil Chopra? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden van relatieherstel? Neem dan vrijblijvend contact op door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Anil beantwoordt de mail vaak nog op dezelfde dag.

Lieve mensen, door prive omstandigheden, zijn wij verlopig niet bereikbaar, alvast bedankt voor u  begrip ! tot later!

Lieve mensen, door prive omstandigheden, zijn wij verlopig niet bereikbaar, alvast bedankt voor u  begrip ! tot later!