Laat medium Anil Chopra uw relatie herstellen

Merkt u dat de relatie tussen u en een ander aan het verminderen is? Door een behandeling bij de medium en paragnost Anil Chopra te starten, zal de relatie tussen u en die persoon worden verbeterd. Voordat u deze behandeling daadwerkelijk start, kunt u eerst een kennismakingsconsult met hem aanvragen. Mocht u na deze kennismaking met Anil Chopra in zee gaan, start hij de behandeling met een fotoanalyse. Aan de hand van deze analyse onderzoekt hij of er, in het geval van een liefdesrelatie, nog gevoelens bij beide personen zitten. Is dit het geval? Dan start Anil Chopra de behandeling voor relatieherstel.

Over Anil Chopra

Anil Chopra is een paragnost en medium. Hij heeft zicht gespecialiseerd in relaties en de liefde. Via de paranormale weg begeleidt hij u bij het vinden van de juiste oorzaak van het relatieprobleem. Het weghalen van angsten en blokkades staan in zijn behandeling centraal. Altijd met de wijsheden uit het oosten en met respect voor ieder mens. Anil Chopra is er voor u om uw relatie te herstellen en dat doet hij met al meer dan 21 jaar ervaring.

De werkwijze van Anil Chopra bij relatieherstel

Allereerst wordt alle negatieve energie bij u en uw partner weggehaald om er vervolgens positieve energie voor in de plaats te brengen. Deze twee positieve energieën worden vervolgens, door middel van een ritueel, weer bij elkaar gebracht. Dit zorgt uiteindelijk voor de relatie herstel. Meer informatie over de werkwijze is te vinden onder het kopje ‘werkwijze’. Een consult met deze paragnost/medium kan alle dagen in de week zowel telefonisch als via skype plaatsvinden. Een eerste kennismakingsconsult met Anil is altijd gratis. De gemiddelde duur van een consult is één uur. Indien u kiest voor relatieherstel, betaalt u alleen opstartkosten en de rest na resultaat. Daarnaast worden al zijn behandelingen discreet behandeld. Ervaar zelf het gemak en plezier van een online consult.

Neem vrijblijvend contact op!

Wilt u meer weten over relatieherstel via de paranormale weg? Of wilt u meer weten over de behandeling? Neem dan vrijblijvend contact op met Anil Chopra door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Anil beantwoordt de mail vaak nog op dezelfde dag.

Lieve mensen, door prive omstandigheden, zijn wij verlopig niet bereikbaar, alvast bedankt voor u  begrip ! tot later!

Lieve mensen, door prive omstandigheden, zijn wij verlopig niet bereikbaar, alvast bedankt voor u  begrip ! tot later!