Anil Chopra: medium omgeving Utrecht

Wilt u een geschikte partner vinden, een verbroken relatie herstellen of verlost zijn van uw faalangst? Anil Chopra, medium in de omgeving van Utrecht helpt u hier graag bij. Naast deze onderwerpen is hij gespecialiseerd in liefde en relaties. Dit kunnen zowel liefdes- als zakelijke relaties zijn. U kunt er voor kiezen een kennismakingsconsult in te plannen. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Besluit u de samenwerking aan te gaan, dan start Anil met een fotoanalyse. Op deze manier kan er gekeken worden of er in het geval van een liefdesrelatie nog gevoelens zitten bij beide personen.

Werkwijze

De eerste stap is de fotoanalyse. Er wordt alleen met een behandeling van start gegaan indien er nog sprake is van gevoelens. De negatieve energie wordt vervolgens weggehaald. Hier komt positieve energie voor in de plaats. Door middel van een ritueel worden deze positieve energieën weer samengebracht. Hier dient de aanvraagster ook aan mee te werken. Anil werkt op de gevoelens in zodat er langzaam maar zeker een vriendschap ontstaat en later weer een relatie. Het kan zijn dat echte liefde uitblijft, maar er wel een gevoel van houden van ontstaat. Oorzaken hiervan zijn gebeurtenissen die erg aangrijpend zijn geweest. Hierdoor kan tegenstand geboden worden, maar mits u het juiste medium heeft worden de gevoelens steeds sterker. Het is van belang om tijdens het ritueel positieve gedachten te houden. Negatieve gedachten zorgen ervoor dat het ritueel nooit zal slagen. Het ritueel kan enkele uren of dagen duren, dit is afhankelijk van de omstandigheden.

Meer dan 21 jaar ervaring

Anil Chopra begeleidt u via de paranormale weg bij het vinden en oplossen van persoonlijke problemen die u ervaart. Al meer dan 21 jaar heeft hij ervaring als paragnost en medium. Dit doet hij met respect voor ieder mens en aan de hand van wijsheden uit het oosten. Het weghalen van blokkades en angsten staan altijd centraal. Bent u dus op zoek naar een medium in de buurt van Utrecht? Neem geheel vrijblijvend contact op met Anil Chopra. Mail uw vraag of vragen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..<;/p> 

Lieve mensen, door prive omstandigheden, zijn wij verlopig niet bereikbaar, alvast bedankt voor u  begrip ! tot later!

Lieve mensen, door prive omstandigheden, zijn wij verlopig niet bereikbaar, alvast bedankt voor u  begrip ! tot later!