Medium bellen

Wilt u graag een medium bellen? Dan bent u bij Anil Chopra aan het juiste adres. Hij is namelijk iedere dag telefonisch bereikbaar, zowel telefonisch als via skype. De gemiddelde duur van zijn consult is één uur. Anil Chopra is al meer dan 21 jaar een betrouwbare paragnost en medium in zijn hart en nieren. Hij heeft zich in zijn werk gespecialiseerd in relaties en de liefde. Via de paranormale weg begeleidt hij mensen bij het vinden van de juiste oorzaak van het relatieprobleem. Daarnaast helpt hij mensen bij: lichamelijke genezing, geestelijke groei, vergroting van het zelfvertrouwen/ positief zelfbeeld, het vergroten van de krachten in de mens zelf, zakelijk succes en het verlossen van de angsten voor vijanden en zwarte magie. Tot slot worden al zijn behandelingen discreet behandeld. Ervaar zelf het gemak en plezier van een online consult.

De werkwijze bij relatieherstel

Om voor u een iets duidelijker beeld te schetsen, wordt beschreven hoe een behandeling in het geval van een liefdesrelaties er ongeveer uitziet. U kunt altijd eerst kennis maken met deze medium door middel van een kennismakingsconsult. Deze is gratis. Mocht u na dit gesprek in behandeling gaan bij Anil, bestaat de eerste stap uit het weghalen van alle negatieve energie. De negatieve energie bij u én uw partner. Vervolgens wordt ervoor gezorgd dat er positieve energie voor die negatieve energie in de plaats komt. Deze twee positieve energieën worden daarna, met behulp van een bijzonder ritueel, weer bij elkaar gebracht. Al deze voorgaande stappen leiden uiteindelijk tot relatie herstel. Hierbij staat het weghalen van angsten en blokkades altijd centraal. Dit doet Anil Chopra altijd met de wijsheden uit het oosten en met respect voor ieder mens. Wilt u hier meer over weten? Dat kunt u lezen onder het kopje ‘werkwijze’. Anil Chopra is er voor u om u en uw relatie te herstellen. Deze medium kunt u altijd bellen .

Neem vrijblijvend contact met Anil Chopra op!

Wilt u wel eens met deze medium bellen? Of wilt u meer weten over de behandeling bij relatieherstel? Neem dan vrijblijvend contact op met Anil Chopra door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Anil beantwoordt de mail vaak nog op dezelfde dag.

Lieve mensen, door prive omstandigheden, zijn wij verlopig niet bereikbaar, alvast bedankt voor u  begrip ! tot later!

Lieve mensen, door prive omstandigheden, zijn wij verlopig niet bereikbaar, alvast bedankt voor u  begrip ! tot later!