Laat helderziende Anil Chopra online uw relatie herstellen

Merkt u dat de relatie tussen u en een ander aan het verminderen is? Start een behandeling bij de medium en paragnost Anil Chopra en de relatie tussen u en die persoon wordt verbeterd. Voordat u deze behandeling daadwerkelijk start, kunt u eerst een kennismakingsconsult met hem aanvragen. Mocht u na deze kennismaking met Anil in zee gaan, begint hij met een fotoanalyse. Aan de hand van deze analyse onderzoekt hij of er, in het geval van een liefdesrelatie, nog gevoelens bij beide personen zitten. Is dit het geval? Dan start Anil Chopra de relatieherstel. Anil Chopra: uw helderziende online.

Over Anil Chopra

Anil Chopra is een paragnost en een medium. In zijn werk heeft hij zich gespecialiseerd in relaties en in de liefde. Hij begeleidt u via de paranormale weg bij het vinden van de juiste oorzaak van het relatieprobleem. In zijn behandeling staat het weghalen van angsten en blokkades centraal. Dit doet hij altijd met de wijsheden uit het oosten en met respect voor ieder mens. Anil Chopra is er voor u om uw relatie te herstellen. Dit doet hij met al meer dan 21 jaar ervaring.

Anil Chopra bij relatieherstel

Bij een behandeling voor relatieherstel wordt eerst alle negatieve energie bij u en uw partner weggehaald. Vervolgens brengt Anil er positieve energie voor in de plaats. Deze twee positieve energieën worden vervolgens, aan de hand van een ritueel, weer bij elkaar gebracht. Dit zorgt uiteindelijk voor de relatie herstel. U kunt meer informatie over de werkwijze vinden onder het kopje ‘werkwijze’. Een consult met Anil kan alle dagen in de week zowel telefonisch als via skype plaatsvinden. Al zijn behandelingen worden discreet behandeld. Een eerste kennismakingsconsult met Anil is altijd gratis. Indien u kiest voor relatieherstel, betaalt u enkel opstartkosten en de rest betaalt u pas na resultaat. De gemiddelde duur van een consult is één uur. Ervaar zelf het gemak en plezier van een online consult.

Neem vrijblijvend contact op!

Wilt u meer weten over deze helderziende online? Of wilt u meer weten over relatieherstel via de paranormale weg? Neem dan vrijblijvend contact op met Anil Chopra door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Anil beantwoordt de mail vaak nog op dezelfde dag.

Lieve mensen, door prive omstandigheden, zijn wij verlopig niet bereikbaar, alvast bedankt voor u  begrip ! tot later!

Lieve mensen, door prive omstandigheden, zijn wij verlopig niet bereikbaar, alvast bedankt voor u  begrip ! tot later!