fbpx

ANIL CHOPRA

Helderziende in Den Haag: Anil Chopra

Merkt u dat uw relatie niet helemaal soepeltjes verloopt? En wilt u daar graag iets aan veranderen? Anil heeft zich in zijn werk gespecialiseerd in de liefde en in relaties. Dit gaat om liefdesrelaties, maar ook om andere relaties: zoals bijvoorbeeld een werkrelatie. Via de paranormale weg begeleidt hij u bij het vinden van de juiste oorzaak van het probleem. Anil Chopra is een betrouwbare Paragnost en een medium. Deze Helderziende werkt in Den Haag en omstreken. Bij zijn behandeling staat het weghalen van angsten en blokkades centraal. Dit doet hij in combinatie met de wijsheden uit het oosten en met respect voor ieder mens. Alles wat hij doet, doet hij om u te helpen en dat doet hij met al meer dan 21 jaar ervaring. Herstel uw relatie met een behandeling van Anil Chopra.

De mogelijkheden bij Anil Chopra

Een consult met Anil Chopra kan zowel telefonisch als via skype plaatsvinden. Dit kan de hele week van maandag tot en met zondag. Een eerste kennismakingsconsult met Anil is vanaf €50. Stel dan vooraf een vragenlijst op. Dan weet u na de kennismaking zeker dat al uw vragen beantwoord zijn. Vervolgens kunt u een consult aanvragen. Gemiddeld duurt een consult één uur. Indien u kiest voor relatieherstel, betaalt u enkel opstartkosten en de rest betaalt u pas na resultaat. Ervaar zelf het gemak en plezier van een online consult bij Anil Chopra.

De werkwijze door Anil

Anil start met een fotoanalyse alvorens hij daadwerkelijk met zijn werk als Helderziende kan beginnen. Als het gaat om een liefdesrelatie, onderzoekt hij aan de hand van deze fotoanalyse of er bij de beide personen nog gevoelens zitten. De behandeling wordt enkel gestart als dit het geval is. Tijdens de behandeling wordt eerst de negatieve energie bij u en uw partner weggehaald. Daarna wordt er positieve energie voor in de plaats gebracht. Door middel van een ritueel worden vervolgens deze twee positieve energieën weer samengebracht. Wilt u meer informatie over de werkwijze van deze Helderziende uit Den Haag? Dit kunt u vinden onder het kopje ‘werkwijze’. Alle behandelingen van Anil Chopra worden discreet behandeld.

Neem vrijblijvend contact op!

Wilt u meer weten over deze Helderziende in Den Haag: Anil Chopra? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden van relatieherstel? Neem dan vrijblijvend contac 

NEEM CONTACT OP

REFERENTIES