Helderziende bellen

Wilt u graag een helderziende bellen? Wacht niet en pak de telefoon! Bij Anil Chopra bent u namelijk aan het juiste adres. De gemiddelde duur van zijn consult is één uur. Anil Chopra is al meer dan 21 jaar een betrouwbare paragnost en medium in zijn hart en nieren. Én hij is iedere dag telefonisch en via bereikbaar. In zijn werk heeft hij zich gespecialiseerd in relaties en de liefde. Via de paranormale weg begeleidt hij mensen bij het vinden van de juiste oorzaak van het relatieprobleem. Daarnaast helpt hij mensen bij: lichamelijke genezing, geestelijke groei, vergroting van het zelfvertrouwen/positief zelfbeeld, het vergroten van de krachten in de mens zelf, zakelijk succes en het verlossen van de angsten voor vijanden en zwarte magie. Logischerwijs worden al zijn behandelingen omtrent deze zaken discreet behandeld. Ervaar zelf het gemak en plezier van een online consult.

De werkwijze bij relatieherstel

Voordat u daadwerkelijk een behandeling gat starten kunt u altijd een kennis maken met Anil. Deze kennismakingsconsult is gratis. Mocht u na dit gesprek een behandeling bij Anil willen starten, wordt eerst alle negatieve energie weggehaald. De negatieve energie bij u én uw partner. Vervolgens wordt ervoor gezorgd dat er positieve energie voor die negatieve energie in de plaats komt. Deze twee positieve energieën van beide personen worden, met behulp van een bijzonder ritueel, weer bij elkaar gebracht. Al deze voorgaande stappen leiden uiteindelijk tot relatie herstel. Hierbij staat het weghalen van angsten en blokkades altijd centraal. Al zijn behandelingen doet hij met de wijsheden uit het oosten en met respect voor ieder mens. Wilt u hier meer over weten? Dat kunt u lezen onder het kopje ‘werkwijze’. Helderziende kunt u altijd bellen en hij helpt u verder.

Neem vrijblijvend contact met Anil Chopra op!

Wilt u wel eens met deze helderziende bellen? Of wilt u meer weten over de behandeling bij relatieherstel? Neem dan vrijblijvend contact op met Anil Chopra door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Anil beantwoordt de mail vaak nog op dezelfde dag.

Lieve mensen, door prive omstandigheden, zijn wij verlopig niet bereikbaar, alvast bedankt voor u  begrip ! tot later!

Lieve mensen, door prive omstandigheden, zijn wij verlopig niet bereikbaar, alvast bedankt voor u  begrip ! tot later!