Betrouwbaar medium Anil Chopra

Anil Chopra is een paragnost en een medium die zich heeft gespecialiseerd in de liefde en in relaties. Dit hoeft niet per definitie om een liefdesrelatie te gaan, maar kan ook bijvoorbeeld een werkrelatie betreffen. Via de paranormale weg begeleidt hij u bij het vinden van de juiste oorzaak van het probleem. Hierbij zet hij weghalen van angsten en blokkades centraal. Met de wijsheden uit het oosten en met respect voor ieder mens is het werk van Anil uw oplossing. Hij is er voor u om u te helpen en dat doet hij met al meer dan 21 jaar ervaring. Anil Chopra: een van de betrouwbare mediums.

De werkwijze van de betrouwbare medium bij relatieherstel

Voordat Anil daadwerkelijk met zijn werk als medium en paragnost kan beginnen, start hij eerst met een fotoanalyse. Door middel van deze analyse onderzoekt hij, als het gaat om een liefdesrelatie, of er nog gevoelens bij beide personen zitten. Als dit het geval is kan Anil de behandeling starten. Allereerst wordt alle negatieve energie bij u en uw partner weggehaald om er vervolgens positieve energie voor in de plaats te brengen. Vervolgens worden deze twee positieve energieën, door middel van een ritueel, weer bij elkaar gebracht. Meer informatie over de werkwijze van deze betrouwbare medium is te vinden onder het kopje ‘werkwijze’. Al zijn behandelingen worden discreet behandeld.

De mogelijkheden bij Anil Chopra

Een consult met deze betrouwbare medium kan zowel telefonisch als via skype plaatsvinden en kan van maandag tot en met zondag. Een eerste kennismakingsconsult met Anil is altijd gratis. Anil Chopra raad u hierbij aan om vooraf een vragenlijst op te stellen. Zo weet u na de kennismaking zeker dat al uw vragen beantwoord zijn. Vervolgens kunt u een consult aanvragen. De gemiddelde duur van een consult is één uur. Ervaar zelf het gemak en plezier van een online consult.

Neem vrijblijvend contact op!

Wilt u meer weten over een van de meest betrouwbare mediums? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden van relatieherstel? Neem dan vrijblijvend contact op met Anil Chopra door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Anil beantwoordt de mail vaak nog op dezelfde dag.

Lieve mensen, door prive omstandigheden, zijn wij verlopig niet bereikbaar, alvast bedankt voor u  begrip ! tot later!

Lieve mensen, door prive omstandigheden, zijn wij verlopig niet bereikbaar, alvast bedankt voor u  begrip ! tot later!